Contactgegevens Bouke Wolters Haptonomie

De praktijk voor haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding bevindt zich vanaf januari 2017 in Centrum aan het Spaarne, Spaarne 112 A, bel 7.
Gelegen in het centrum betekent dit dat ik niet alleen goed bereikbaar ben voor iedereen die op zoek is naar haptonomie in Haarlem, maar ook voor wie in Vijfhuizen, Heemstede, Hoofddorp, Cruquius, Santpoort, Velserbroek of elders in deze regio van Noord-Holland woont.
De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto dan is parkeren in De Kamp aan te raden. Deze parkeergarage is gelegen op 2 minuten loopafstand.


Wil je graag meer weten over haptonomie in Haarlem of een afspraak maken voor een intake? Bel 06 144 774 34,
of vul het contactformulier in.

Tarieven
De kosten voor haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding bedragen € 100,00 per consult. Als je een afspraak wil in de avond kost dit € 110,00. Een afspraak duurt 50 minuten tot een uur.   
Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten van haptotherapie meestal gedeeltelijk tot een maximumbedrag per kalenderjaar. Neem voor de zekerheid contact op met uw eigen zorgverzekering of kijk voor een lijst met verzekeraars op de website van de beroepsvereniging VVH. Voor het wijzigen of afzeggen van afspraken graag contact opnemen per telefoon. Indien u bij verhindering ten minste 48 uur, 2 werkdagen, tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. 

Vanzelfsprekend heeft de beroepsvereniging VVH een beroepscode

Mocht er, onverhoopt, een klacht zijn die we niet samen kunnen oplossen. Dan is deze te melden bij de beroepsvereniging

VVH lid 669                                          KvK 55724353
AGB zorgverlener 90-048716           AGB praktijk 90-90057215